Kevään koulutukset, Informaatiotilaisuus ja ilmoittautuminen La 27.2 klo 14.00

Kevään koulutukset alkaa

Ultrakevytlupakirja

LAPL lupakirja

PPL-lupakirja

Informaatiotilaisuus ja ilmoittautuminen La 27.2 klo 14.00. Tilaisuudessa kerrotaan koulutuksista, aikatauluista ja voi ilmoittautua koulutukseen. Hintoihin lisätään teoriakoutuksen hinta. Tilaisuudessa kartoitetaan oppilasmäärät, jonka perusteella tehdään järjestelyt teoriopetuksen suhteen. Jos oppilaita on tarvittava määrä Teoria järjestyy Kruunupyyn kansanopistolla, joka on oppilaalle edullisin ratkaisu ja teoriat siis toteutetaan tuntiopetuksena. Toinen vaihtoehto on nettiteoria, jonka oppilas suorittaa omalla ajallaan ja myöskin maksaa Suomen urheiluilmailuopistolle, - tähänkin liittyy joitain luokkaopetuksena toteutettavia seminaaripäiviä.

Sen lisäksi oppilaalle tulee kustannettavaksi ns, "viranomaismaksut", jotka ovat ilmailulääkärin palkkio, tarkastuslentäjän palkkio ja lupakirjamaksu sekä Kokkolan ilmailukerhon jäsenmaksu