ILMAILUPÄIVÄ & Fly inn Helatorstaina 25.5 klo 11.00 alkaen

Perinteinen Helatorstain ilmailupäivä kehittyy. Kokkolan Imailukerho Kruunupyyn lentoasema ja yhteistyökumppanit esittelevät toimintaansa.

Tänä vuonna on vierailevia koneita kutsuttu ympäri Suomen.  Vieraille koneille laskeutuminen maksutta.  -

Yleisölle lennätyksiä on tänävuonna myös kerhon Cessnalla sekä entiseen tapaan isommilla lentsikoilla. Ilmailuliitto ja monet kerhon ja lentoaseman yhteistyökumppanit esittelevät toimintaansa. 

Kokkolan RC-lentäjien lennokkisimulaattorilla lennättämistä pääsee kokeilemaan kerhon hallissa.

Flightsimulator Finland - AIRBUS 320 simulaattori terminaalissa - Ilmailupävänä erikoishinta !

Lennonopettajilta ja kerholaisilta voit kysyä ilmailuharrastuksesta ja lentokoulutuksesta Kokkolassa.

Viimekesänä puolivalmiina maanäyttelyssä ollut Christen Eagle taitolentokonekin nähdään lentämässä -oikeinpäin sekä väärinpäin.

Hauska koko perheen ilmailuhenkinen tapahtuma, auringonpaistetta, lakritsaa, hattaraa ja makkaraa, sinapit kaupanpäälle. 

Tänävuonna myös harrasteautoparkki - joten paikalla veteraaniautoja, vanhoja moottoripyöriä ja amerikanrautoja !

Huom LENTOKONEELLA SAAPUVAT ! - tapahtuma aukee yleisölle klo 11.00, mutta on mahdollista tulla jo aikaisemmin, jolloin saadaan saapuvaa liikennettä hajautettua pitkin päivää.

11.00   Ovet avataan

11.15   RC-lennokkiesitys

12.15   Ilmailuliiton puheenvuoro Ari Hulkkonen.

12.45   Taitolento-esitys CHRISTEN EAGLE II

15.00   RC-lennokkiesitys

15.30    Taitolento-esitys CHRISTEN EAGLE II

HUOM ! Yleisölennätyslipun ostaneille VIKING LINE-risteilylahjakortti 1-4 henkilön risteilylle - 1 kpl / perhe - niinkauan kuin lahjakortteja riittää. 

Pitkin päivää paikalla on vierailevia koneita, Yleisölennätykset mahdollisia koko päivän Kokkolasta Tukholmaan liikennöivällä Nextjet;in SAAB koneella, JON-AIR;in kahdeksanpaikkaisella kaksimoottorikoneella, tai KOKKOLAN ILMAILUKERHON CESSNALLA. Normaaliin tapaan tietenkin paikalla vuorokoneet Helsinkiin ja Tukholmaan