Helatorstain Ilmailupäivänä hurjaa menoa Kruunupyyssä -LUE LISÄÄ

Tämänvuoden Ilmailupäivästä tulossa suuri tapahtuma. Helatorstai 10.5 klo 10-17.
Lentonäytös laajenee ja tänävuonna Ilmailupäivään tulossa mm, Kokkolassa ennennäkemätön hurja muodostelmataitolentoesitys, monenlaista muutakin ennennäkemätöntä ja hienoa lentämistä nähdään.

Suomen muodostelmataitolennon ykkösnyrkki ARCTIC EAGLES tulee Kruunupyyhyn !!! - takuulla hurjaa menoa kolmella kaksitasoisella taitolentokoneella - mukana mm "MörköPitts" -Vedenejev-tähtimoottorilla varustettu Pitts 12 ohjaimissa Jyri Mattila + Christen Eagle ja Miikka Rautakoura sekä Tapio Pitkänen ULTIMATE-koneellaan. 

-Purjetaitolennon MM-Kisoissa useana vuonna kilpaillut Jukka Pelto-aho Ilmasotakoulun lentokerhosta lentää hienon taitoelentoohjelman purjekoneella.

-Tietenkin Kokkolan oma CHRISTEN EAGLE II -taitolentoesitys - varustettuna uudella savujärjestelmällä !

-RC-taitolennon Maailmanmestari Lassi Nurila lennättä isoa EXTRA 330 Konetta.

-Suomen Ilmailuopiston PHENOM - Liikesuihkukone

-Pitts 12 -Jyri Mattila sooloesitys

-Ultimate - Tapio Pitkänen sooloesitys

Sen lisäksi muitakin koneita lentää ja on maanäyttelyssä, esiintyjiä varmistuu vielä. Mukana on tietenkin näkyvästi Nextjet, jonka uuden konetyypin kyytiä pääsee kokeilemaan yleisölennätyksissä.

Ilmasotakouun lentokerho tuo mukanaan maanäyttelyyn ACRO-purjetaitolentokoneen ja esittelee kerhon purjelentokoulutusta. Kokkolan RC-Lentäjät esittäytyy maanäyttelyssä.

FLIGHT SIMULATOR FINLAND ja AIRBUS A320 simulaattori terminaalissa

Tilaisuuden juontaa monista Suomen ja Euroopankin lentonäytöksistä tuttu Finnairin liikennelentäjä Riika Kaipainen

Lentämisen lisäksi tapahtumassa on nyt käytössä näytteilleasetajilille n 2500m2 hallitilaa ja monet alueen yrityksistä ovatkin jo varanneet messupaikkoja ja halunneet tulla esittelemään toimintaansa kevään huipputapahtumaan.

-Lisätietoja saa ja messupaikkoja voi varata olemalla yhteydessä Kerhon rahastonhoitaja Juhani Niemeen 050 066 9863