LENTOKOULUTUKSEN ESITTELY NYT VAASASSA !!

Huomio Huomio - Lentokoulutuksen esittelypäivä Nyt Vaassa Ke 28.8 klo 18.00 - Vaasan lentoasemalla -. 
Tervetuloa tutustumaan Ilmailukerhon toimintaan ja lentokoulutukseen. 

-Vaasan kerho esittelee Mopu ja purjelentokoulutusta. 
-Kokkolan Ilmailukerho järjestää Ultrakevyt ja LAPL/PPL lupakirjakoulutusta. Koululennoista osa mahdollisuus järjestää Vaasan kentältä.

Ultra + LAPL/PPL koulutus:

-Keskiviikkona on mahdollisuus päästä esittelykoululennolle lennonopettajan kanssa, - 30min esittelykoululento 150 eur, jos lähdet kurssille tämä merkitään lentopäiväkirjaan ensimmäiseksi koululennoksi ja vähennetään tietenkin koulutuksen tunneista ja hinnasta. 
- Teoria opiskellaan talven aikana verkossa ja yhden viikonlopun lähiopetuksena. Lento-osuus alkaa sitten keväällä.

-Tutustu tarkemmin kerhon webbissivuilta www.kokkolanilmailukerho.fi tai soita lisätietoja Puheenjohtaja AJ Luomaranta 040 5071383 

Ultrakevytlupakirjan lento-osuus 4300 eur
LAPL lento-osuus 8100 eur
PPL lento-osuus 12 100 eur
+ teoriamaksu + viranomaismaksut + kerhon jäsenmaksu

Koulutus maksetaan erissä koulutuksen edetessä.- Kolmessa erässä,- ensimmäinen erä ennenkuin koulutus alkaa, toinen erä kun kolmannes on lennetty ja kolmas erä ennen kuin viimeistä kolmannesta.

Koulutuksen jälkeen kerho tarjoaa hyvät mahdollisuudet ilmailuharrasstukseen,- tietenkin kerhon koneet on vapaasti käytössä, alk, ultrakevyet 80 eur / h Cessnat 120 - 170 eur/ h.

PPL lupakirja on myös ensimmäinen askel ammattilentäjäksi, opintoja voi jatkaa eteenpäin, monimoottori, IFR, lennopettaja, yms liikennelentäjäksi saakka