Taitolennon valmennusleiri Kruunupyyn lentoasemalla Pe 26. La 27 ja Su 28.6

Taitolennon valmennusleiri Kruunupyyn lentoasemalla

Pe 26.6 noin alk, n klo 13:30 -20:00

La 27.6  alk, Briefing 09:00  - 20:00 

 Su 28.6 alk, Briefing 09:00  - lopetellaan iltapäivällä.

Paikalla on kisapilotit ja tuomarit. Homma lähtee liikkeelle aamun Briefingissä klo 09:00. Kisapilotit lentävät kilpasarjoja "boksissa" -kilometrin kokoisessa ilmatilassa kentän päällä ja käyttävät yleensä oikeanpuoleista laskukierrosta, Boksin paikka ja taitolentokoneiden laskukierroslentäminen tarkentuu kuitenkin aina aamun brifingissä.

Boksin varauksia hoitaa paikalla sihteeri Tuula Bartholdi. Tuomarina ja tuomareiden opettajana Timo Bartholdi.

Mikäli suunnittelet muuta lentämistä viikonlopun aikana,  joustavan  yhteistyön onnistumiseksi tule paikalle ajoissa ja mielellään vaikka mukaan aamun Briefingiin. Taitolentoharjoittelu ei estä muuta lentämistä, kentälle mahtuu hyvin, mutta varsinainen laskukierrosharjoittelu kannattaa jättää muuhun ajankohtaan.

Kaikki jotka ovat kilpataitolennosta kiinnostuneita tervetuloa tutustumaan.

Lisätietoja Ari-Jukka Luomaranta 040-5071383