Taitolentoleiri Kruunupyyssä Pe 2. La 3. ja Su 4. Heinäkuuta

Tänäkin vuonna juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna on Kerhon ja Pohjanmaan taitolentoklubin järjestämä taitolennon kesäleiri Kokkolassa.

Kokkolan leirin suosio on kasvanut ja tänävuonna onkin ilmoittautunut ennätysmäärä lentäjiä, konekuntia on kahdeksan ja pilotteja 18. mukana on ainakin Pitts Special, kaksi Eaglea, Onedesign, Mudry CAP, Extra 330, tähtimoottoreista kuullaan ainakin Sukhoi ja JAK.

Kisapilotit hioo kisaohjelmaansa boksissa ja tuomarit hioo silmiään tarkaksi. Myös kesän lentonäytösnumeroita harjoitellaan. 

Jos olet kiinnostunut taitolennosta tervetuloa paikalle, nyt on hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan lajiin, -miten sitä arvostellaan ja miten sitä lennetään. La ja Su aamuina briefing on klo 09:00 ja homma lähtee siitä liikkeelle.

lisätietoa: AJ Luomaranta 040-5071383