Lentokoulutuksen esittelytilaisuus lauantaina 14.8.2021, klo 10.00 alkaen.

-Kokkolan Ilmailukerho järjestää jatkuvasti Ultrakevyt ja LAPL/PPL lupakirjakoulutusta. Koulutus pyörii ja mukaan pääsee ympäri vuoden.

Infotilaisuus lauantaina 14.8.2021, klo 10.00 alkaen, kerhon tiloissa, Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalla.
Sisäänkäynti, portista no 6
 
Tilaisuudessa on mahdollisuus päästä tutustumiskoululennolle lennonopettajan kanssa.
 
Ultra + LAPL/PPL koulutus:
- Teoria opiskellaan verkossa ja 12 tunnin lähiopetuksena. Lento-osuus kesän aikana.
-Tutustu tarkemmin kerhon webbissivuilta https://kokkolanilmailukerho.fi/.../jasenmaksuhinnasto.html tai soita lisätietoja koulutuksesta:
Kerhon puheenjohtaja Jouko Männistö puh. 0400-162345
Ultrakevytlupakirjan lento-osuus 4300 eur
LAPL lento-osuus 8100 eur
PPL lento-osuus 12 100 eur
+ teoriamaksu 850 eur + viranomaismaksut + kerhon jäsenmaksu
Koulutus maksetaan erissä koulutuksen edetessä.- Kolmessa erässä,- ensimmäinen erä ennenkuin koulutus alkaa, toinen erä kun kolmannes on lennetty ja kolmas erä ennen kuin viimeistä kolmannesta.
Koulutuksen jälkeen kerho tarjoaa hyvät mahdollisuudet ilmailuharrasstukseen,- tietenkin kerhon koneet on vapaasti käytössä, alk, ultrakevyet 80 eur / h Cessnat 120 - 170 eur/ h.
-Ultrakevytlentäminen on edullista harrastelentämistä parhaimmillaan. Kerhon Ultrakevyet ovat nykyaikaisia ja hyvin varustettua mukavia matkakoneita.
-PPL lupakirjaa voit laajentaa yölentokelpuutuksella, lentää palolentoja, tai kokemuksen kartuttua harrastaa vaikka taitolentoa. PPL-lupakirja on myös ensimmäinen askel ammattilentäjäksi, opintoja voi jatkaa eteenpäin, monimoottori, IFR, lennopettaja, yms liikennelentäjäksi saakka