Haluatko päästä kokeilemaan lentämistä ?

 
 Kokkolan Ilmailukerho järjestää tutustumistilaisuuden lentokoulutukseen Ti 3.5 klo 18:00 Kokkolan Ilmailukerholla, Kokkola-Pietarsaaren Lentoasemalla, portti 6. 
 
Tilaisuudessa kerrotaan tarkemmin lentolupakirjatyypeistä (Ultrakevyt, LAPL ja PPL) ja koulutuksen järjestelyistä. Teoriakoulutushan suoritetaan pääasiassa nettiteoriana, jolloin sitä voi opiskella itselle sopivalla ajalla. Lähiopetusta 12h 
Lento-osuus lennetään Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalla kesän aikana. Koulutus maksetaan kolmena osana koulutuksen edetessä.
 
Jos olet kiinnostunut, tule paikalle, -Pääset kokeilemaan minkälaista on ohjata lentokonetta. Puolentunnin tutustumiskoululento lennonopettajan kanssa 150 eur, - jos innostut lähtemään kurssille, se vähennetään kurssihinnasta.
 
Tiedustelut Petteri Juola 040 550 8065