Uusi LAPL- & PPL-kurssi alkaa

Kiinnostaako lentäminen? Uusi LAPL- ja PPL-kurssi starttaa ihan lähipäivinä. Kurssilla on vielä tilaa parille innokkaalle, joten ilmoittaudu pian lennonopettajalle.

 

PPL lupakirjalla saa lentää yksimoottorisia alle 5700kg koneita. Harrastemielessä se mahdollistaa laajentamisen vaikkapa etsintä-, pelastus-, ja palolentoihin ja osallistumisen kerhon palolento- ja sar-toimintaan. Lupakirjaa voi laajentaa mm. yölento-, mittarilento- ja kaksimoottorikelpuutuksella. 

LAPL lupakirjalla saa lentää yleisimailukoneita 2000 kg maksimilentoonähtöpainoon saakka. Lupakirjan saatuaan ensimmäiset 10 tuntia on harjoiteltava ilman matkustajia. Muutamia muitakin rajoituksia verrattuna PPL lupakirjaan, joista tarkemmin lisätietoa lennonopettajilta. LAPL on kuitenkin helposti myöhemmin laajennettavissa PPL lupakirjaksi.

 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset lennonopettajalle:

Esa Salminen, 044-028 0736, esa.salminen(at)kotinet.com

 

Hinnat ja tietoa kerhon koulutuksista: Hanki lupakirja Kokkolan Ilmailukerhossa