Hanki lupakirja Kokkolan Ilmailukerhossa

 

Kokkolan ilmailukerhon jäsenenä voit hankkia lupakirjan edulliseen hintaan nykyaikaisella kalustolla, valvotulla lentopaikalla, Kokkolan hyvinvarustetulla lentoasemalla. Opit alusta alkaen asioimaan lennonjohdon kanssa ja lupakirjan saatuasi on helppo lentää matkalentoja muillekin lentokentille. 

Lupakirjahinnat

lento-osuus:

Ultrakevytlupakirja                4300

LAPL                                      8100

PPL                                        12100

Lento-osuus maksetaan koulutuksen aikana kolmessa erässä, siten että 1/3 on maksettu ennen koulutuksen aloittamista, toinen kolmannes sitten kun ensimmäinen kolmannes on lennetty, ja loppuosa sitten kun lentokoulutusta on viimeinen kolmannes jäljellä. 

Sen lisäksi oppilaan on maksettava lääkärintodistus ja trafille lupakirjamaksu.

Teoriakoulutus järjestetään nettiteoriana, + 12 tuntia luokkaopetusta. -joten jokainen voi opiskella pääsääntöisesti omalla ajallaan.

 Teoria pyritään opiskelemaan talviaikaan. Kun vaihdetaan kesäaikaan ja päivä pitenee alkaa sitten lentokoulutus viemään aikaa, ja on hyvä että teoriat on silloin pääsääntöisesti suoritettu.

Koulutuksen Informaatiotilaisuus ja ilmoittautuminen Kokkolan Ilmailukerholla ,-seuraa ilmoittelua täällä webbisivuilla ajankohdasta, tai ole yhteydessä kerhon puheenjohtajaan,-  kun teoriaopiskelu tapahtuu pääsääntöisesti verkossa, on mahdollista aloittaa periaatteessa milloin vain.

Hyväksytysti suoritettu teoria on voimassa kaksi vuotta, jona aikana on hyvä suorittaa lento-osuus.

 

Mikäli lupakirjan hankkiminen kiinnostaa, - ota reippaasti yhteyttä kerhon lennonopettajiin tai puheenjohtajaan.

Ultrakevytlupakirja                      Göran Sandström     0400574439                  gs.caravan(a)multi.fi

LAPL/PPL                                     Esa Salminen          044-0280736                 esa.salminen(at)kotinet.fi

Puheenjohtaja                             Ari Jukka Luomaranta 040 5071383              aj(at)ajl-guitars.com

 

Lisätietoja lentämisestä Kokkolan ilmailukerhossa saat myös jokaiselta kerhon jäseneltä  

Kiinostavaa - ehkä haluaisin kuitenkin vähän kokeilla ensin ? -  Miten olisi puoli tuntia lennonopettajan kanssa, pääset kokeilemaan miltä se tuntuu, ja saat itse ohjata konetta. Hinta 150 eur, -jos lähdet kurssille, lento vähennetään kurssin hinnasta. Varaa aika esittelykoululentoon sähköpostitse opettajalta - Ultrakevyt gs.caravan(at)multi.fi  tai LAPL/PPL (Cessnat) esa.salminen(at)kotinet.fi